SZKOLENIE OTWARTE - Wydajność produkcji w przetwórstwie rybnym czyli jak utrzymać wysoką wydajność w przetwórstwie rybnym przy krótkim czasie reakcji na zróżnicowanie zamówienia

Data rozpoczęcia i zakończenia wydarzenia

2013-01-22 - 2013-01-23

Lokalizacja

Nazwa obiektu:
Ulica i numer:
Miasto i kod:

Organizator

LeanQ Team

Opis wydarzenia

Cel szkolenia: nauczenie techniki i metod i zwiększania efektywności i elastyczności produkcji  oraz redukcji zapasów wyrobów gotowych w branży przetwórstwa rybnego Forma: warsztat szkoleniowy - prowadzony przez doświadczonego dyrektora produkcji z przemysłu rybnego - oparty na grze symulacyjnej oraz licznych ćwiczeniach z zakresu kalkulacji zapasów, elastyczności produkcji. Adresaci: kadra zarządzająca i pracownicy firm z branży przetwórstwa rybnego: kierownicy i szefowie produkcji, kierownicy obszarów, szefowie logistyki, inżynierowie produkcji, specjaliści ds. zarządzania procesami, liderzy zespołów

Opłaty za uczestnictwo:

650-800 zł/dzień

Strona internetowa:

www.lean.info.pl

Ta strona korzysta z cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce: Polityka cookies Akceptuję