III edycja Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce”.

Data rozpoczęcia i zakończenia wydarzenia

2023-09-28 - 2023-09-28

Lokalizacja

Nazwa obiektu: Wydział Żywienia Człowieka SGGW
Ulica i numer: Nowoursynowska 159
Miasto i kod: 02-787 Warszawa

Organizator

Koło Naukowe Żywieniowców SGGW oraz Wydział Żywienia Człowieka

Opis wydarzenia

Szanowni Państwo

W imieniu Koła Naukowego Żywieniowców SGGW chciałbym serdecznie zaprosić na

III OGÓLNOPOLSKĄ KONFERENCJĘ STUDENTÓW I DOKTORANTÓW "ŻYWNOŚĆ. ŻYWIENIE. RYNEK. INNOWACJE W NAUCE I PRAKTYCE."

Termin konferencji: 28 września 2023r Warszawa, Wydział Żywienia Człowieka SGGW
Zapisy trwają do 11 września 2023r

Dla laureatów Konferencji przewidujemy możliwość upowszechniania wyników prezentowanych na Konferencji w czasopiśmie z listy Ministerstwa Edukacji i Nauki „Żywność. Nauka. Technologia. Jakość” (200 pkt. MEiN), a także w czasopiśmie „Technological Progess in Food Processing (40 pkt. MEiN)

Zgłoś swój udział już dzisiaj https://forms.office.com/e/Svtm7qixd

Opłaty za uczestnictwo:

200

Strona internetowa:

https://wzc.sggw.edu.pl/iii-konferencja-zywnosc-zywienie-rynek-innowacje-w-nauce-i-praktyce/?fbclid=IwAR1vRikaRZtWcHYxqNeNW-6iKZ2tdWz3ypMbK6ftC3nEv7i1TXqMJHfqko0

 III edycja Ogólnopolskiej Konferencji Studentów i Doktorantów „Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce”.
Ta strona korzysta z cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce: Polityka cookies Akceptuję