III Ogólnopolska Konferencja Żywność, żywienie, rynek. Innowacje w nauce i praktyce”

Data rozpoczęcia i zakończenia wydarzenia

2023-09-28 - 2023-09-28

Lokalizacja

Nazwa obiektu: SGGW w Warszawie
Ulica i numer: Nowoursynowska 159C
Miasto i kod: 02-776 Warszawa

Organizator

Koło Naukowe Żywieniowców wraz z Wydziałem Żywienia Człowieka SGGW

Opis wydarzenia

Konferencja ma na celu prezentację wyników badań i ich dyskusję oraz wymianę idei naukowych przez młodych naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmować będzie panele dyskusyjne związane z dietetyką, analizą żywności oraz przedsiębiorczością.

Dla laureatów Konferencji przewidujemy możliwość bezpłatnego upowszechniania wyników konferencji w czasopiśmie z listy Ministerstwa Edukacji i Nauki „Żywność. Nauka. Technologia. Jakość”, a dla pozostałych zainteresowanych uczestników możliwość publikacji artykułu naukowego w niższej cenie.

Jesteś Młodym Naukowcem zajmującym się szeroko pojętym żywieniem oraz żywnością?

Nie może Ciebie zabraknąć!
Termin nadsyłania zgłoszeń: 28.08.2023

Opłaty za uczestnictwo:

246

Strona internetowa:

https://www.facebook.com/events/3042703116029973/

Ta strona korzysta z cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce: Polityka cookies Akceptuję