II Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce."

Data rozpoczęcia i zakończenia wydarzenia

2021-11-18 - 2021-11-18

Lokalizacja

Nazwa obiektu: Wydział Żywienia Człowieka, Szkoła Głowna Gospodarstwa Wiejskiego
Ulica i numer: Nowoursynowska 159c (budynek 32)
Miasto i kod: Warszawa, 02-776

Organizator

Koło Naukowe Żywieniowców SGGW

Opis wydarzenia

Zapraszamy do udziału w II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”, która odbędzie się formie stacjonarnej na Wydziale Żywienia Człowieka, 02-776 Warszawa, ul. Nowoursynowska 159c (budynek 32) dnia 18 listopada 2021 roku. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany formy Konferencji na formę zdalną z powodów niezależnych od Organizatora.

Konferencję organizuje Koło Naukowe Żywieniowców działające przy Wydziale Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Celem konferencji będzie wymiana poglądów i idei młodych naukowców z całej Polski,
a także możliwość nawiązania współpracy naukowej między uczelniami i ośrodkami akademickimi.

Patronat honorowy
Dziekan Wydziału Żywienia Człowieka prof. dr hab. Dominika Guzek
Dyrektor Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka prof. dr hab. Krystyna Gutkowska.

Nagrody i publikacje
Dla laureatów (zdobywców I miejsca) w każdej z sesji przewidziano możliwość nieodpłatnej publikacji w czasopiśmie „Żywność. Nauka. Technologia. Jakość ISSN 2451-0777 (wersja on-line), ISSN 2451-0769 (wersja drukowana)”. Dodatkowo każdy uczestnik konferencji ma możliwość odpłatnej publikacji treści konferencyjnych w czasopiśmie Żywność. Nauka. Technologia. Jakość ISSN 2451-0777 (wersja on-line), ISSN 2451-0769 (wersja drukowana)”, a Organizator jest pośrednikiem w postępowaniu recenzowania prac zgłoszonych do publikacji w wyżej wymienionym czasopiśmie. Szczegóły znajdą Państwo w Regulaminie Konferencji.

Najważniejsze daty!
18.10.2021 - przesłanie formularza zgłoszeniowego
04.11.2021 - przesłanie abstraktów
10.11.2021 - przesłanie poprawionych abstraktów
18.11.2021 - termin konferencji
Opłaty:
120 zł brutto dla studentów SGGW w Warszawie
150 zł brutto dla pozostałych studentów

Zapisy
https://forms.office.com/r/1Lzp9pJMxC

Regulamin i załączniki
https://wzc.sggw.edu.pl/2021/06/08/konferencja-studentow-i-doktorantow/

Facebook
https://www.facebook.com/events/535359570829739

Opłaty za uczestnictwo:

150 zł

Strona internetowa:

https://wzc.sggw.edu.pl/2021/06/08/konferencja-studentow-i-doktorantow/

II Ogólnopolska Konferencja Studentów i Doktorantów „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce.
Ta strona korzysta z cookies aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce: Polityka cookies Akceptuję